FrançaMayoteSaint Pierre et MiquelonTerritoris antàrtics francesos (bandera de l’administrador sènior)
Mayotte, Saint Pierre et Miquelon i les Terres Australs i Antàrtiques Franceses
Mayotte/ Mahoré (Collectivité territoriale d'Outre-Mer); Saint-Pierre et Miquelon  (Collectivité territoriale d'Outre-Mer); Terres australes et antarctiques françaises
Les col·lectivitats franceses d’ultramar estan explícitament fora de l’UE. Les del Pacífic tenen la seva moneda pròpia el Franc CFP (XPF); però Mayotte i Saint Pierre et Miquelon utilitzaven el Franc Francès (FRF). Per decisió del Consell de 31, es va permetre la circulació de l’Euro a aquests territoris. Circulació efectiva a partir de l’1 de gener de 2002 [Terres Australs i Antàrtiques Franceses (Illes Kerguelen i Illa de Sant Pau i Amsterdam) 19:00 31.12.01 UTC], [Terres Australs i Antàrtiques Franceses (Illes Crozet) 20:00 31.12.01 UTC] , [Mayotte 21:00 31.12.01 UTC] i [Saint-Pierre i Miquelon 03:00 1.01.02 UTC].
El lloc web del BCE cita entre els territoris on circula l’Euro les Terres Australs i Antàrtiques Franceses, malgrat això no hi ha cap text legal que autoritzi especificament aquest fet.
L'Illa Clipperton és un atoll de corall deshabitat que administrativament pertany a la Polinèsia francesa. Per aquest fet i per no ser  estar citat a l'Anex II del tractat de l'UE s’ha de considerar fora de l’Eurozana.
Les Illes Esparses de l'Oceà Índic tampoc són citades a l'Anex II del tractat de l'UE per la qual cosa s’han de considerar també fora de l’Eurozana. Depenien administrativament del prefecte de la Reunió fins el gener de 2005 que van passar a dependre dels Territoris antàrtics francesos.
Kosovo
Pàgina d'inici per estats
Saint Barthélemy